Outline

Fase 1 uitverkocht, bouw gestart. Fase 2 nog enkele woningen beschikbaar

Woningtype k1/k2

hoek-herenhuizen 6050 en 6270

Ruime hoek-herenhuizen
Deze ruime hoekwoningen zijn ideaal voor doorstromers of jonge gezinnen met kinderen. Omdat de voordeur hier aan de zijkant van de woning zit, ontstaat er een extra ruime entreehal. Handig voor een gezin met kinderen! Deze woningen hebben standaard een ruime woonkamer en 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Er is een vaste trap naar de zolder, waar u optioneel een 4e slaapkamer kunt maken. Deze woningtypes hebben standaard een dakerker op de zolderverdieping en ramen in de zijgevel van de woonkamer en op de zolderverdieping.

Aan de buitenzijde creëert het opvallende metselwerk een speels en gevarieerd gevelbeeld in de rijen. Het naar voren springende metselwerk zorgt voor een mooi reliëf, de verschillende vlakken staand metselwerk geven de woningen een extra hoogteaccent en de statuur van ruime herenhuizen.

Woningtype K1 heeft een beukmaat van 6,05 meter breed. Type K2 is nog breder met een beukmaat van 6,27 meter. De tuinen van deze hoekwoningen zijn extra breed (ca. 8,35 / 8,60 m breed) en krijgen aan de zijkant standaard een tuinmuur met houten panelen.

BEGANE GROND

Op de begane grond geniet u van de ruimte in de riante woonkamer en de royale leefkeuken aan de voorkant van de woning. Doordat de woningen net even breder zijn dan een doorsnee eengezinswoning, kunt u de woonkamer op verschillende manieren indelen. Deze hoekwoningen hebben als extra dat er een raampartij zit in de zijgevel. Dat zorgt voor fijne extra lichtinval en geeft nog meer gevoel van ruimte. Via de dubbele tuindeuren stapt u de zonnige tuin in. Deze dubbele tuindeuren zorgen er niet alleen voor dat u zomers alles heerlijk open kunt zetten, hier heeft u het hele jaar door plezier van: de deuren zorgen voor veel lichtinval en u heeft altijd optimaal zicht op uw tuin. In de extra brede tuin bevindt zich een houten berging.

Wilt u een nog ruimere woonkamer? Dan kan de woonkamer uitgebouwd worden.

• TYPE K2 AFGEBEELD
• TYPE K1 IS 5.73M BREED BINNENMAATS

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer, allemaal met aangename vloerverwarming. De royale ouderslaapkamer biedt voldoende ruimte voor hoge en lage kasten. Het schuine dak aan de achterkant creëert een intieme sfeer in de slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een vrijhangend toilet en een wastafel met spiegel.

• TYPE K2 AFGEBEELD
• TYPE K1 IS 5.73M BREED BINNENMAATS

Tweede verdieping

Via een vaste trap komt u op de ruime zolder. Hier bevindt zich de technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine. Ook deze verdieping beschikt standaard over vloerverwarming. Plus: de zolder heeft een dakerker met weids uitzicht over de watergang en een raam in de zijgevel. De ruimte is vrij in te delen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een extra slaapkamer en/of voor dakramen aan de achterkant.

• TYPE K2 AFGEBEELD
• TYPE K1 IS 5.73M BREED BINNENMAATS

Verkoopprijzen en actuele beschikbaarheid

woningtype bouwnr. status woonopp. inhoud kamers prijs