Outline

Fase 1 uitverkocht, bouw gestart. Fase 2 nog enkele woningen beschikbaar

Woningtype E

xxl hoek-herenhuis

Zeer ruime XXL Hoek-herenhuis
Deze zeer ruime hoekwoning is ideaal voor een groot gezin of voor wie werkruimte aan huis wil creëren. Deze woning heeft standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vrij indeelbare tweede verdieping die even groot is als de eerste verdieping. Hier kunt u met gemak 3 extra slaapkamers van maken, eventueel zelfs met een tweede badkamer. De woning heeft veel ramen in de zijgevel. Deze zorgen voor fijne extra lichtinval.

Aan de buitenzijde creëert het opvallende metselwerk een speels en gevarieerd gevelbeeld. Het naar voren springende metselwerk zorgt voor een mooi reliëf, de verschillende vlakken staand metselwerk geven de woningen een extra hoogteaccent en de statuur van een groot herenhuis.

Woningtype E heeft een beukmaat van 6,27 meter. De totale breedte van de woning en de tuin is 6,5 meter. De tuin krijgt aan de zijkant met het openbaar gebied standaard een tuinmuur met poort.

BEGANE GROND

Op de begane grond geniet u van de ruimte in de riante woonkamer en de royale leefkeuken aan de voorkant van de woning. Doordat de woningen net even breder zijn dan een doorsnee eengezinswoning, kunt u de woonkamer op verschillende manieren indelen. Deze hoekwoningen hebben als extra dat er raampartijen zitten in de zijgevel: dat betekent meer licht en nog meer gevoel van ruimte. Via de dubbele tuindeuren stapt u de zonnige tuin in. Deze dubbele tuindeuren zorgen er niet alleen voor dat u zomers alles heerlijk open kunt zetten, hier heeft u het hele jaar door plezier van: de deuren zorgen voor veel lichtinval en u heeft altijd optimaal zicht op uw tuin. In de extra brede tuin bevindt zich een houten berging.

Wilt u een nog ruimere woonkamer? Dan kan de woonkamer uitgebouwd worden. Ook kunt u ervoor kiezen om de ruimte onder de trap als trapkast te benutten.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer, allemaal met aangename vloerverwarming. De royale ouderslaapkamer biedt voldoende ruimte voor hoge en lage kasten. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een vrijhangend toilet en een wastafel met spiegel.

Tweede verdieping

Via een vaste trap komt u op de ruime zolder. Hier bevindt zich de technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine. Ook deze verdieping beschikt standaard over vloerverwarming. De ruimte is vrij in te delen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor 1, 2 of 3 extra slaapkamers, al dan niet met een tweede badkamer. Deze verdieping beschikt over vele raampartijen aan de voor- zij- en achtergevel. Dat maakt de zolder ook ideaal om in te richten als kantoor- of atelierruimte.

Verkoopprijzen en actuele beschikbaarheid

woningtype bouwnr. status woonopp. inhoud kamers prijs