Outline

Fase 1 uitverkocht, bouw gestart. Fase 2 nog enkele woningen beschikbaar

Woningtype A-C-D

tussen- en eindwoningen 6050 en 6270 met en zonder dakerker

Ruime tussen- en eindwoning
Deze woningen hebben standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolder, waar u nog een vierde slaapkamer kunt maken.

De rij bestaat uit tussenwoningen met en zonder dakerkers met telkens een gespiegeld gevelbeeld. Het naar voren springende metselwerk zorgt voor een mooi reliëf, de verschillende vlakken staand metselwerk geven de woningen een extra hoogteaccent en de statuur van ruime herenhuizen.

Woningtype A en C hebben een beukmaat van 6,05 meter breed. Type D is nog breder met een beukmaat van 6,27 meter. De woningtypes zijn er met en zonder standaard dakerker (toevoeging “T” aan typeaanduiding) en is er tevens met een gespiegelde plattegrond (toevoeging “S” aan typeaanduiding).

BEGANE GROND

Op de begane grond geniet u van de ruimte in de riante woonkamer en de royale leefkeuken aan de voorkant van de woning. Doordat de woningen net even breder zijn dan een doorsnee eengezinswoning, kunt u de woonkamer op verschillende manieren indelen. Via de dubbele tuindeuren stapt u de zonnige tuin in. Deze dubbele tuindeuren zorgen er niet alleen voor dat u zomers alles heerlijk open kunt zetten, hier heeft u het hele jaar door plezier van: de deuren zorgen voor veel lichtinval en u heeft altijd optimaal zicht op uw tuin. In de tuin bevindt zich een houten berging.

Wilt u nog meer ruimte in uw woonkamer? Dan kan de woonkamer uitgebouwd worden. Ook kunt u ervoor kiezen om de ruimte onder de trap als trapkast te benutten.

• TYPE D AFGEBEELD
• DS IS GESPIEGELD
• TYPE C(S) IS 5.73M BREED BINNENMAATS

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer, allemaal met aangename vloerverwarming. De royale ouderslaapkamer biedt vol- doende ruimte voor hoge en lage kasten. Het schuine dak aan de achterkant creëert een intieme sfeer in de slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een vrijhangend toilet en een wastafel met spiegel.

• TYPE D AFGEBEELD
• DS IS GESPIEGELD
• TYPE C(S) IS 5.73M BREED BINNENMAATS

Tweede verdieping

Via een vaste trap komt u op de ruime zolder. Hier bevindt zich de technische ruimte met opstelplaats voor de was- machine. Ook deze verdieping beschikt standaard al over vloerverwarming. De zolder is vrij in te delen. Zo kunt u kiezen voor een extra slaapkamer, dakramen aan de achterkant en/of een dakkapel aan de voorkant (als de woning niet standaard al voorzien is van een dakerker).

• TYPE D MET DAKERKER AFGEBEELD
• DS IS GESPIEGELD
• TYPE C(S) IS 5.73M BREED BINNENMAATS

Verkoopprijzen en actuele beschikbaarheid

woningtype bouwnr. status woonopp. inhoud kamers prijs